Τρόποι αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα:

Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν που θέλετε και να το παραλάβετε από το κατάστημά μας χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά.
Εάν η παραγγελία δεν έχει πληρωθεί ηλεκτρονικά (κάρτα/paypal) ή με κατάθεση στον λογαριασμό μας, τα προϊόντα θα δεσμεύονται έως 3 ημέρες. Μετά το πέρας των 3 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται και αποδεσμεύονται τα προϊόντα.

Αποστολή παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα

Όλες οι αποστολές για παραγγελίες άνω των 130€ (εκτός ποδηλάτων) γίνονται χωρίς χρέωση μεταφορικών!
Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνεται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρίες.
Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ’ οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Ποδήλατα αποστέλλονται με αντικαταβολή μόνο εντός Αθηνών. Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές ποδηλάτων γίνονται με μεταφορική.
To κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη. Σε περιπτώσεις αντικαταβολής θα αναγράφεται στο ανάλογο πεδίο της φόρμας της παραγγελίας σας κατά την αποστολή της επιβεβαίωσης.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα σας ανακοινώνεται από την μεταφορική κατά την παράδοση. Ρωτήστε μας για ένδειξη κόστους για αποστολή στην περιοχή σας.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.

Χρόνος παράδοσης

  • Εντός Αθηνών: 2-3 εργάσιμες ημέρες
  • Προς όλες τις υπόλοιπες περιοχές μετά από 3 εργάσιμες ημέρες

Τα ποδήλατα παραδίδονται στην αρχική τους συσκευασία και χρήζουν μερική συναρμολόγηση .
Αποστολές προς το εξωτερικό προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται.
Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρίας αποστολής των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι από την προδοθείσα παραγγελία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 5905698 ή με e-mail στο info@o2cycles.gr