Άρθρα

Ο ορισμός του δισκόφρενου στα ποδήλατα δρόμου κατά την Bianchi .

OLTRE XR4 DISC

To νέο Oltre XR4 Disc συνδυάζει την κορυφαία σχεδίαση aero της Βianchi με αναβαθμισμένα δισκόφρενα για να σας προσφέρουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση και εμπειρία του aero.

Ακρίβεια και έλεγχος

Τα δισκόφρενα επιτρέπουν την εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που δίνει ένα ποδήλατο με aero σχεδίαση όσο αφορά την ταχύτητα, ενώ παράλληλα υπόσχονται μέγιστη ισχύ στο φρενάρισμα διατηρώντας ακρίβεια και πλήρη έλεγχο, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Παντός καιρού…

Τα υδραυλικά δισκόφρενα του Oltre XR4 είναι ανεπηρέαστα από αντίξοες καιρικές συνθήκες.  Ο σχεδιασμός τους σας επιτρέπει να οδηγείτε παίρνοντας τις γραμμές που θέλετε, στην βέλτιστη ταχύτητα, βρέξει-χιονίσει…

‘Αψογος χειρισμός

Xαρη στο Bianchi CV System, με την χρήση της κατοχυρωμένης πλέον τεχνολογίας Countervail®, σταθερή απόδοση, ακρίβεια και την προσθήκη των δισκόφρενων, κατάφερε και δημιούργησε το νεο Bianchi Oltre XR4 Disc.  ‘Ενα γρήγορο ποδήλατο δρόμου, με άψογη συμπεριφορα και χειρισμό, για κάθε είδους δρόμο, για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Πλαίσιο

Το πλαίσιο και το πιρούνι του Oltre είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να φορεθούν φαρδύτερα λάστιχα.  Η έξτρα απόσταση ενισχύει την άνεση του αναβάτη και του προσφέρει καλύτερη αίσθηση.

 

  • Ελεύθερη μετάφραση : OSSOM

Αφήστε μια απάντηση